• Over Hypotheek Belgie

 • Hypotheek België

   

  Welkom

  Hypotheek België is een onafhankelijk financieel adviesbureau die tevens hypothecaire leningen afsluit. Hypotheek België doet dit met een expertise vanuit eigen ervaringen om emigranten een juiste start te kunnen geven vanuit Nederland naar België toe. 

   

  Koophuis of bouwproject 

  Of u nu een huis wilt laten bouwen in België of er al één op het oog heeft, Hypotheekbelgië adviseert, begeleid en hakt knopen voor u door. Betreffende fiscale, juridische en sociale benodigdheden om uw leven in België goed voort te kunnen zetten. Want laten we eerlijk wezen, niets is er vervelender dan dat u in een later stadium afspraken of voorzieningen ongedaan moet maken of er zelfs aan vast zit, door gebrek aan kennis of verkeerde voorlichting. 

   

  Onze expertise op een rij 

  • Hypotheken tot 125 % van de executiewaarde (NL) of 120% van de vrije verkoopwaarde (B) 
  • Alle benodigde verzekeringen en bankproducten voor België gereedmaken 
  • Meedenken en adviseren in het aankooptraject 
  • Antwoord op al uw belastingvraagstukken 
  • Volledige begeleiding bij het emigreren naar België 
  • Neder Belgische adviseurs die uw taal spreken
  • Neder Belgische adviseurs die uit eigen ervaring de juiste begeleiding kunnen bieden
  • Wij gaan mee naar de notaris 
  • Keur's Adviesgroep "rondje België" 
  • Meer dan 14 jaar toonaangevend in België en emigratie 
  • Ons advies is geheel gratis en zonder verplichtingen

   

  Maatwerk en persoonlijke aandacht

  Wat Hypotheekbelgië onderscheid van andere onafhankelijk adviesbureaus is dat Hypotheekbelgië alle benodigde capaciteiten in huis heeft om het gehele emigratie proces van succes te voorzien. Dit betekent kortere lijnen binnen de organisatie waarbij communicatie de hoofdrol speelt. Door middel van constante “now how” van alle verzetten voor tijdens en na de emigratie kan Hypotheekbelgië u optimaal bedienen. Elke emigratie is anders, en wij streven er dan ook naar om u als klant persoonlijke aandacht te geven en maatwerk te kunnen leveren. 

   

  Ons team

  Binnen ons team werken alleen gecertificeerde en gediplomeerde adviseurs die elk hun eigen expertise uitoefenen. Zo kunt u bij Hypotheekbelgië één adviseur raadplegen over een specifiek onderwerp, of kiezen voor een geheel emigratieplan waarbij verschillende adviseurs betrokken worden om de beste fiscale en sociale mogelijkheden naar voren te halen. 

   

   

   

  Begeleiding in het meest stressvolle moment in uw leven is niet overbodig

  Een emigratie/verhuizing is één van de meest stressvolle gebeurtenis in een mensenleven. Daarom is het dan ook van groot belang om dit proces goed te organiseren en nog belangrijker keuzes te maken waar al uw belangen in zijn verstrengeld en verzekerd. Hypotheekbelgië stelt deze keuzes voor u veilig door inzicht te geven in opties en kerninformatie waar u fiscaal voordeel op kunt behalen. Transparantie is hierbij van groot belang.

   

  Maak contact 

  Hypotheekbelgië verzekert u van advies op maat en een persoonlijke benadering. Ervaar het zelf en neem contact op via ons telefoonnummer of mailadres. Ons advies is geheel gratis en zonder verplichtingen. Ga uw nieuwe leven in België tegemoet met vertrouwen en zekerheid!